Åpne i nettleser   |   Meld deg av
Facebook Twitter

Velkommen til ny bridgesesong!

Vi er nå ferdig med to EM i Tromsø, og en ny sesong står for døren. Turneringstilbudet i NBF er som før variert, slik at du har mange muligheter til å få hygget deg ved bridgebordet. 

For å ytterligere kunne forbedre tilbudet kjører vi en nasjonal TL-samling i Bergen i slutten av september, da god TL-kompetanse er viktig for å kunne holde høy kvalitet på bridgekveldene. Så send gjerne noen fra din klubb/krets til en artig og lærerik samling!

Nasjonalt TL-/Ruterkurs

En av de aller viktigste faktorene for å kunne gjennomføre gode klubbkvelder / turneringer er turneringslederen. Derfor avholder nå NBF og NBF Hordaland et nasjonalt kurs siste helga i september. 

Lørdagen settes i sin helhet av til å lære seg bridgelovene og vi bruker de i praksis med bordoppgaver. På søndag kan man velge om man vil fortsette med turneringsledelse for å bli kretsautorisert eller om man ønsker å lære mer om Ruter. 

Kurset foregår på Comfort Hotel Holberg i Bergen sentrum. Enkeltrom med frokost koster 577,- per natt, dobbelrom 777,-.

Innbydelse

Påmmelding gjøres til bridge@bridge.no

Simultan

Vi starter opp igjen med ukentlige simultanturneringer fra tirsdag 1. september. Klubber som ikke har deltatt på simultan før får delta gratis første kveld, så hvorfor ikke prøve å konkurrere mot hele landet?

Premier på årsbasis blir hotell+startkontingent i Marit Sveaas International Bridge Tournament 2016.

Påmeldte klubber/Terminliste
 

Grand Prix

Grand Prix er en konkurranse hvor det gjelder å samle mest forbundspoeng i åpne turneringer (ikke NBF-turneringer) i løpet av kalenderåret. I fjor var det Christian Bakke som stakk av med seieren, kanskje det er din tur i år? 

Premier blir hotell+startkontingent for Marit Sveaas International Bridge Tournament i 2016 med 300.000,- i førstepremie!

 
TL-/Ruterkurs
Sørg for at din klubb/krets står bedre rustet - bli med på TL-samling!
 
september 2015
26-27
Mer info og påmelding
 
 
 
Du er påmeldt e-postlisten til med
Nyhetsbrev sendt fra MailMojo
 
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet