Månedens nyhetsbrev til tillitsvalgte i NBF handler om simultanturneringer/MP-treffet og hvilke muligheter det gir klubben.
 
Åpne nyhetsbrevet i din nettleser
email fb Anbefal tw Tweet
 
 

Simultanturneringer

Høsten er kommet godt over oss, løvet faller og det er mørkt når vi reiser på jobb. Hva passer da bedre enn å bruke lange kvelder på et slag bridge?

Denne månedens nyhetsbrev til tillitsvalgte omhandler Simultanturnering/MP-treff. I simultanturneringer spiller mange ulike klubber de samme kortene på samme kveld, og NBFs administrasjon regner ut et resultat på landsbasis. I prinsippet betyr det at dere ikke merker noen som helst forskjell på selve klubbkvelden, men at alle deltakere er med i to turneringer!

Mange klubber er gjengangere i simultanturneringer, og det er et populært tiltak. Vi har derfor økt frekvensen på antall simultanturneringer vi tilbyr. Vi ønsker samtidig å få med flere, så vi håper nye klubber vil prøve.

Jeg oppfordrer alle klubbledere å følge med på resultatet på landsbasis og hedre gode prestasjoner i klubben neste spillekveld. I blant "landskamper" mot Sverige hvor det ofte deltar 1000+ par. Blir dere med å slå svenskene?

Neste landskamp arrangeres mandag 21. november!

 

Hvordan melde seg på?

Påmelding til simultanturneringer gjøres via Klubbadministrasjon. Når man melder seg på sendes det automatisk ut kortfiler i fire ulike format og websiden med påmeldte klubber oppdateres.

I Klubbadministrasjon er det også et felt som heter Kortfil kontakt (epost). Legg inn epostadresse i dette feltet til personen dere ønsker skal motta kortfilene.

 

Hva koster det og hva får vi?

Å delta i simultanturneringer koster kr 10 per spiller i tillegg til ordinær serviceavgift.

Det deles ut klubbpoeng både lokalt og på landsbasis, og vinner du over resten av landet får du en solid dose klubbpoeng!

I tillegg får hver vinner på landsbasis velge seg en valgfri bok fra Bridgebutikk Ullevål, samt at de 3 beste over hele sesongen kjemper om pengepremier!

 

Hvordan gjennomføres det?

Når klubben mottar kortfil dublerer man kortene og bruker den aktuelle kvelden. 

Klubbkvelden gjennomføres helt som vanlig, og dere kan spille så mange spill dere ønsker (min 24). Merk at bare de 24 første spillene teller med i simultanturneringen.

Når turneringen er ferdig sendes turneringsfilen (YYYY-MM-DD.mc2) til ruter@bridge.no

Filen ligger alltid plassert i Ruter -- Dokument / Turnering.

Turneringen rapporteres også fra Ruter som Simultanturnering.

 

MP-treffet

MesterPoeng-treffet er en spesialvariant av simultan som arrangeres en uke før jul. Den koster kr 60 per spiller, men til gjengjeld deles det ut kretspoeng i den lokale puljen, samt forbundspoeng på landsbasis.

I tillegg deles det ut premier for ca kr 50.000 i form av gavekort hos Bridgebutikk Ullevål.

MP-treffet arrangeres ellers helt likt som simultanturnering, men et par små forskjeller:

  • Det er 27 spill som teller
  • Turneringen skal rapporteres som MP-treff

Meld klubben på årets MP-treff i Klubbadministrasjon!

 

FAQ

Vi har ikke mottatt kortfil?
Sjekk at det er oppført korrekt epostadresse som mottaker og sjekk deretter søppelposten. Om dere fortsatt ikke har mottatt fil, meld klubben av og på igjen. Ny fil sendes da ut.

Vi har ikke dubleringsmaskin?
Ingen problem, men dere må få noen til å håndgi kortene. Det bør absolutt ikke være noen som skal delta på klubbkvelden.

Resultatet er kommet på landsbasis, men vi er ikke med?
Sjekk at dere har husket å sende turneringsfilen. NBFs administrasjon kontakter dere dersom dere står påmeldt, men ta gjerne kontakt selv.

Har dere bruksansvisninger?

 

 

FAQ 2

Kortene våre stemmer ikke med de andre?
Det hender at noe går galt med kortleggingen, og dere får da dessverre ikke vært med denne gangen. Rapporter turneringen på nytt som Klubbpoeng og kom sterkere tilbake neste gang!

Vi har oppdaget en feilpunsjing etter vi sendte inn resultatene?
Send en epost til ruter@bridge.no med hvilket spill, hvilke par og hvilket resultat som skal endres, samt nytt resultat.

Vi bruker ikke Bridgemate?
Ingen problem - tast inn resultatene i Ruter som vanlig og send turneringsfila. Bridgemate er ikke påkrevd.

Hvor finner vi resultatene?

Resultatsidene for simultan inneholder alle årets turneringer, samt lenke til sammenlagtresultatet I tillegg legges resultatet ut på NBF Facebookside samt forsiden av bridge.no

 
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet